Opinel N°222 Meat & Poultry Intempora Opinel N°222 Meat & Poultry Intempora Opinel N°222 Meat & Poultry Intempora

Opinel N°222 Meat & Poultry

Intempora

Varenr: 107065
Alt. varenr: 002222
EAN/GTIN: 3123840022227
819,00
-+
Bestilles fra leverandør (28 dager)

Holdbarhet og enkelhet for hjemmekokken. Intempora-kolleksjon vil hjelpe deg til å gjøre kjøkkentjenesten enklere og mer effektiv, perfekt for en aktiv hverdag.

Inspirert av utformingen av Opinel sine lommekniver garanterer håndtaket på Intempora kokekniv et sikkert grep i hånden. Håndtaket er laget av POM-polymer blandet med glassfiber som gjør det motstandsdyktig mot kjemikaljer, støt og varme, inkludert oppvaskmaskin. Med sin polerte overflate får skaftet en elegant fløyelsfølelse.

Med tynn spiss og smalt blad kommer denne kniven inn i alle kroker og skjærer helt til benet. Du kommer lett til rundt bein og får med deg alt kjøttet fra kalkunen eller lårsteken. Bolsterbeskyttelsen gir ekstra grep og sikkerhet mens du raskt fjerner bein og leddbånd selv fra den tøffeste skrotten.

Hvert knivblad er utformet for å utføre en helt spesifikk oppgave, noe som gjør knivene behagelig og sikrere i bruk. Konvekst bladprofil (svakt buet) i forhold til et rett blad sørger bladet får mindre friksjon på grunn av kortere kontaktflate mellom bladet og materialet som skal kuttes. Bladet trenger derfor mindre kraft for å skjære seg i gjennom materialet som skal kuttes. OPINEL kniven oppleves som trygg og mer effektiv.

Bladet er vedlikeholdsfritt og laget av 12C27 rustfritt stål produsert av legendariske Sandvik i Sverige. Legeringen er laget for å gi det beste kompromisset mellom korrosjonsmotstand og mekanisk styrke. Karboninnholdet er 0,5% og krominnholdet er 14,5% noe som sørger for en egg som tåler røff behandling mot harde overflater som f.eks en keramisk skjærefjøl. Kniver med blad i rustfritt stål krever i utgangspunktet mer kunnskap og spesifikke verktøy for sliping, men OPINEL har valgt en hardhet på bladet som ligger på 57 til 59 HRC (Rockwell skala), noe som er et perfekt kompromiss mellom mekanisk styrke og slipevennlighet.

Måten knivseggen er slipt på er alltid et kompromiss. Er eggen for tynn og smal vil den skjemmes raskere, er den for butt vil den ikke skjære godt nok. Hver eneste OPINEL kniv er håndslipt på 40 grader (20+20).

Full Tang blad

  • 12C27 Rustfritt stål med høyt karboninnhold
  • V-Grep for presisjonskutting og skjæring
  • Kan vaskes i oppvaskmaskin

Produktinformasjon

Størrelse 13