CAMP SPACECRAFT 45 45L CAMP SPACECRAFT 45 45L CAMP SPACECRAFT 45 45L

CAMP SPACECRAFT 45

45L

Varenr: 105001
Alt. varenr: 2790
EAN/GTIN: 8005436096568
3 299,00
-+
5 På lager

Bagen for de organiserte

Spacecraft er laget med samme filosofi som et romfartøy der alt har sin plass og systemtanken rår. Du blir rett og slett glad når du åpner en bra pakka Spacecraft. Utstyret er organisert og ryddig, og du får en helt utrolig oversikt med en gang. Produktet passer perfekt for redning, trepleie og arbeid i tau.

Bagen er laget i 500D PVC duk, og er i tillegg forsterket slik at sideveggene er og ryggen er rimelig stive. Det gir utrolig god bærekomfort. I tillegg får du en bag som er lett å pakke, lete i og pakke ut av. Bagen åpnes og lukkes som en musling, og de fire veggene og alt innholdet sikres sammen med to indre og to ytre reimer. Disse reimene gjør det lett å komprimere mykt innhold som seler, tau og slynger. Spennene er av aluminium, så ingen fare for at de ryker med det første. Skulderstroppene er av samme gode kvalitet som Trucker og gjør bæring til en drøm. Brystreim og enkelt hoftebelte er selvsagt på plass.

Du finner tre reimer på utsiden av sekken; en oppå og én på hver side, disse er for å holde på plass tau eller lignende saker du vil ha utenpå sekken. 

I topplokket er det en glidelåslomme med masse plass og en stor transparent lomme for merking av sekken. Det røde håndtaket på toppen av sekken viser også tydelig hvor du kan løfte og hvor bagen skal åpnes fra. På sidene av sekken finner du én stor elastisk lomme og én glidelåslomme - utrolig praktisk for drikkeflasker, verktøy, arbeidstegninger, metodebeskrivelser eller annet smårask.

Om du likte de utvendige detaljene kan du glede deg til å se inni, det er her bagen virkelig kommer til sin rett. På sidene finner du hele 40 små utstyrsløkker. Ja, 40 utstyrsløkker! Disse går rundt hele bagens enorme åpning. Aldri har det vært enklere å organisere utstyret ute på jobb eller på et redningsoppdrag. Siden rommet er stort får du lett plass til et par seler, noen slynger og et par hjelmer. Når dette er ute og på kroppen har du full kontroll over resten av utstyret. Og, det deiligste av alt er at du slipper å tømme bagen for å finne det du skal ha. Den er både underlag og transportmedium i ett.

Første gang du åpner bagen finner du en annen liten medfølgende bag - Spacecraft bag. Den kan festes på selen, på Spacecraft Pack eller som sideveske på verktøybøtta Wagon. Den er perfekt til smådeler som bolter, tape eller lignende. Spacecraft bag er 2,5L, har borrelåslukking på toppen og en liten transparent lomme. Bagen kan også kjøpes løst om du vil ha flere.

Den røde løkka mellom skulderreimene er til å heise bagen, og er oppgitt til å tåle 50 kg. Vi digger den tydelige røde reima, og at dette er et tema som går igjen på alle CAMP bagene.

CAMP Spacecraft er en skuddsikker verktøytavle i form av en bag, og er virkelig en drømmepartner.

  • 45L organiseringsbag
  • Stødige skulderreimer med brystreim og enkelt hoftebelte
  • 50kg løfte punkt
  • Solide stropper lukkestropper og spenner i aluminium
  • Feste for tau på toppen og sidene av sekken
  • 40 innvendige utstyrsløkker
  • Stor lomme glidelåslomme i topplokket
  • En elastisk lomme og en glidelåslomme på siden av sekken
  • Stor transparent lomme for merking
  • Stor åpning med god oversikt

Produktinformasjon

Størrelse 45L
Type Sort farge