MSR Revo Ascent M Snowshoe Paragon MSR Revo Ascent M Snowshoe Paragon MSR Revo Ascent M Snowshoe Paragon MSR Revo Ascent M Snowshoe Paragon MSR Revo Ascent M Snowshoe Paragon

MSR Revo Ascent M Snowshoe

Paragon

Varenr: 103783
EAN/GTIN:
Farge
MSR Revo Ascent M25 Paragon - Olive
Størrelse
4 899,00
3 På lager
Velg varianter...

Revo Ascent truge - fjellets allrounder

Er du glad i den kalde magiske vinterskogen med stillet og nysnø på trærne? Er du typen som går på bratte kalde eventyr over tregrensa der du kan møte skare, is, løssnø og vindpakket snø? Revo Ascent er trugen for deg som skal ut på ulike eventyr både til fjells og til skogs. Vi anser den som den mest fleksibel trugen med tanke på bruksområder. Fra bil til hyttevegg og videre til fjells via skogen om det høres naturlig ut.

Det robuste plastdekket ExoTract er utviklet for å være svært støtbestandig og for å gi en overlegen styrke ved lave temperaturer. Rammen rundt trugen består av martensitt stål – en svært sterk ståltype som er motstandsdyktig ovenfor slitasje og deformasjon. Stålrammen har også tenner på undersiden som gir godt feste i traverserende terreng. Kombinasjonen av alt dette gjør at trugen en veldig torsjonsstiv og generelt solid.

Den hengslede Paragon tåbindingen er laget i DTX 316 rustfritt stål for økt slitestyrke. Den sørger for at når du går rett opp, eller ned, har du solid feste uansett underlag på grunn av stålklørne. Bindingen er også tverrstiv og holder støvelen sentrert på trugen i traverserende terreng, uten at hælen glir sideveis. Paragon bindingen er også en lettjustert minimalistisk binding som holder støvelen godt fast med et jevnt diagonalt trykk rundt støvelen. Bindingen har en netting som forhindrer vonde trykkpunkter på forfoten. Man setter støvelen mot frontdelen, fester stroppen rundt bakfoten, for deretter å stramme begge tåstroppene. Paragon passer for de fleste fjell og jaktstøvler så lenge sålekantet stopper mot frontdelen av bindingen. Alle bevegelige deler er utskiftbare.

Hvilken størrelse på rammen bør du velge? 22 eller 25 tommer lengde? Forskjellen ligger i vekten du ønsker å belaste trugene med.

Jo tyngre du er (med eller uten ryggsekk) jo lengre truge bør du velge. Er du en frøken på 52 kilo eller en røslig kar på 109 kilo?

- 22 tommer er for deg opp til 80 kg, og opp til 109 kg med tails

- 25 tommer er for deg mellom 54 og 95 kg, og opp til 123 kg med tails

Om du bruker trugen primært i tørr vintersnø i skogen kan du vurdere å øke lengden for økt bæreevne. Med Revo Tails kan trugene bygges ut med 12,7 cm økt lengde for bedre bæreevne i dyp snø eller bruk med tung ryggsekk. Monteres enkelt uten verktøy.

  • Produsert i USA
  • Hælløfter for bratt terreng
  • Ramme i 7075-T6 aluminum
  • Passer støvler fra str. 39 til 48
  • Alle bevegelige deler er utskiftbare
  • Revo Tail som ekstrautstyr for økt bæreevne
  • Solid nylondekke som øker trugenes slitestyrke og holdbarhet