KONTAKT OSS

INFORMASJON

OM VARRI

KATALOGER

TOTEM KAMSIKRINGER

Totem Cam er en liten revolusjon innen kamsikringer. De har en usedvanlig stor holdekraft og unike egenskaper på grunn av det patenterte Direct Loading Camming Device-systemet. Designet gir deg alt du trenger i en kamkile og utvider plasseringsmulighetene sammenlignet med andre design. Dette er den beste kamkilen å ha med på krevende trad-turer siden den gir deg så mange muligheter. Teknologien bak denne kamkilen endrer måten du kan møte utfordringene dine på.

BASIC

Basert på den klassiske og geniale kamkilen til David Waggoner. Basic gir deg innovative løsninger, eleganse og den kvaliteten du forventer av de beste mikrokammene. Den er lettere enn storebroren Totem, og er derfor det foretrukne valget når du skal ha mange i samme størrelse eller du ønsker å ha med deg offset kamkiler. Byggekvalitet, materialvalg og funksjonalitet er i en klasse for seg, og dette er de små kamsikringenes Rolls Royce. Smalt hode, fleksibel stamme, stabile i plasseringene, lette og holdbare. Selve kammene har riller på skrå og kanten av kammen er designet for å tåle mer slitasje. Leveres med enkel slynge for å bevare wiren og øke levetiden. Fås i fire størrelser. Alle sikringene er CE-godkjente og individuelt testet.

BASIC OFFSET

Basic Offset har samme design som Basic. Forskjellen ligger i hodet, der det ene settet med kammer er mindre enn det andre for å passe i ujevne riss der vanlige kammer ikke vil bite. Smalt hode, fleksibel stamme, stabile i plasseringene, lette og holdbare. Fås i tre offset-størrelser. Alle sikringene er CE-godkjente og individuelt testet.