OM VARRI

KATALOGER

Serienummeret finner du på undersiden av den nederste platen.

TOTEM ADVARSEL / 18 SEPTEMBER 2017

Totem har gått ut med en tilbakekalling av enkelte kamsikringer

Det gjelder enheter med serienummer mellom 1706200 til 1733205. Serienummeret finner du som anvist på bildet nederst.

 

Vi ber om at alle enheter påvirket av denne tilbakekallingen tas ut av bruk.

 

Etter dialog med produsent har vi nå fått bekreftet at det ikke skal være levert noen av de påvirkede kamsikringene til Varri AS. Det er heller ikke sendt noen til kunder som har handlet gjennom Totem sine egne nettsider. Dersom du har kjøpt slike kamsikringer på reise eller fra utenlandske nettsider kan du være påvirket.

 

Vi ber uansett alle som har kjøpt Basic i 2017 om å sjekke serienummeret på sine sikringer.

 

Tilbakekallingen er basert på en svakhet oppdaget ved en rutinekontroll som viste lavere styrke enn forventet. Tilbakekallingen gjelder enheter i alle størrelser og for enheter produsert mellom 7. Februar og 15. August 2017. Det er til dags dato ikke rapportert om ulykker som følge av svakheten. Feilen kan føre til alvorlige skader og vi ber derfor at alle kontrollerer sine enheter.

 

Dersom du har en enhet som påvirkes av tilbakekallingen, ber vi deg ta kontakt snarest mulig for å få byttet til en ny enhet. Send epost til post@varri.no

 

Totem er en stolt produsent av klatreutstyr av høy kvalitet og beklager feilen på det sterkeste. De er en liten bedrift med begrensede ressurser og hendelser som dette vil gi store utfordringer for driften. Vi ber derfor alle norske kunder som er påvirket om å ta kontakt med Varri AS slik at vi kan hjelpe deg så raskt som mulig.

 

Vi i Varri-teamet håper ikke dette blir et stort problem for noen og gjør alt vi kan for å hjelpe de som påvirkes.

 

 

God klatring!

KONTAKT OSS

INFORMASJON