KONTAKT OSS

INFORMASJON

OM VARRI

KATALOGER

OM VARRI

Varri er en nisjeleverandør av klatre og arbeid/redningsutstyr til sportsbransjen, fallsikring, tilkomstteknikkmarkedet og redningsmarkedet. Våre typiske kunder er sportsbutikker, industriforhandlere, politi, forsvar, brannvesen, breførerlag og opplevelsesfirmaer. Vi selger ikke til privatpersoner, klatreklubber, foreninger, bedriftsidrettslag ol.

 

Alle varebestillinger per e-post sendes til post@varri.no

Anne-Marit Haugen

Anne-Marit Haugen

Faktura og regnskapsansvarlig

 

Om henvendelsen gjelder sporing av varer, fakturaer eller regnskapsmessige spørsmål kan garantert Anne-Marit hjelpe. Med 25 år erfaring er hun nøkkelen til et ryddig og oversiktlig kundeforhold.

 

Mob 958 88 957

annemarit@varri.no

Caroline Strand Bøe

Caroline Strand Bøe

Kundeserviceansvarlig

 

Caroline er ansvarlig for all kundekontakt i førstelinje på telefon og e-post. Hun har lang erfaring fra sportsbransjen og har vært butikksjef hos Løplabbet. Caroline er i det daglige vår mest aktive ansatte med kjærlighet for løping, selv om vi håper å gjøre fjellklatrer av henne.

Lisen Strøm

Lisen Strøm

Salgsansvarlig Cascade Designs

 

Lisen er salgsansvarlig for Cascade Designs gruppen som inneholder MSR, Therm-a-Rest, SealLine, Platypus, & PackTowel. Ansvarsområdene er salg og arrangementer. Hun har bachelorgrad i markedsføring fra University of Utah i Salt Lake City, USA og er en ivrig skikjører. De siste årene har hun konkurrert i frikjøringskonkurranser i Norgescupen, Subaru Freeride Series, og Freeride World Qualifier (FWQ) i USA. Det er ikke nødvendig å ringe Lisen når det snør..

 

Mob 934 67 552

lisen@varri.no

Marthe Helgesplass

Varemerkeansvarlig Cascade Designs

 

Marthe bemanner distriktskontoret vårt i Hemsedal. Hun er den i Norge med lengst erfaring med varemerkene under Cascade Designs, og har ansvar for markedsføring, strategi og innkjøp. Cascade gruppen inneholder varemerkene MSR, Therm-a-Rest, SealLine, Platypus, & PackTowel.

 

Mob 934 81 390

marthe@varri.no

Marius Olsen

Marius Olsen

Daglig leder, produkt og salgsansvarlig

 

Marius er en ivrig klatrer og personen som har hatt ansvaret for Petzl og Beal distribusjonen siden 1999. Han har 20 års klatreerfaring og er utdannet Tindevegleder.

 

Mob 926 38 666

marius@varri.no

Ola Dybwad-Olsen

Ola Dybwad-Olsen

Lager og logistikkansvarlig

 

Ola håndterer vareutsendinger og generelt lagerhold. Selv om han er kraftig overkvalifisert for jobben nyter vi og kundene våre godt av et presist, effektivt og ryddig lager.

 

Mob 908 99 098

ola@varri.no

Rune Gulliksen

Rune Gulliksen

Salgs og markedsansvarlig

 

Runes hovedoppgaver er salg og markedsaktiviteter, både for Sport, Arbeid og Redningsmarkedet. Han har bred erfaring fra industri, elektro/maskin og salgsarbeid. Han er genuint tur og friluftsinteressert, med hovedvekt på skikjøring, klatring og generell alpinisme. Rune er derfor å treffe både til fjells og i jobbsammenhenger.

 

Mob 922 51 914

rune@varri.no