KONTAKT OSS

INFORMASJON

OM VARRI

KATALOGER

OM VARRI

Varri AS er lagerførende distributør for ulike varemerker innen klatre- og friluftsutstyr, samt arbeid og redningsprodukter. Våre typiske kunder er sportsbutikker, industriforhandlere, politiet, forsvaret, brannvesenet, breførerlag og opplevelsesfirmaer. Vi selger ikke til privatpersoner, klatreklubber, foreninger eller bedriftsidrettslag.

 

Varri AS består av 14 friluftsorienterte personer som elsker livet til vanns og til fjells. Alle har til felles at de vil jobbe med produkter, kunder og kollegaer som har samme verdisett.

 

Alle varebestillinger per e-post sendes til post@varri.no

Anne-Marit Haugen

Anne-Marit Haugen

Faktura og regnskapsansvarlig

 

Om henvendelsen gjelder sporing av varer, fakturaer eller regnskapsmessige spørsmål kan garantert Anne-Marit hjelpe. Med 25 år erfaring er hun nøkkelen til et ryddig og oversiktlig kundeforhold.

 

Mob 958 88 957

annemarit@varri.no

Caroline Strand Bøe

Caroline Strand Bøe

Kundeserviceansvarlig

 

Caroline er ansvarlig for all kundekontakt i førstelinje på telefon og e-post. Hun har lang erfaring fra sportsbransjen og har vært butikksjef hos Løplabbet. Caroline er i det daglige vår mest aktive ansatte med kjærlighet for løping, selv om vi håper å gjøre fjellklatrer av henne.

Lisen Strøm

Lisen Strøm

Salgsansvarlig Cascade Designs

 

Lisen er salgsansvarlig for Cascade Designs gruppen som inneholder MSR, Therm-a-Rest, SealLine, Platypus, & PackTowl. Ansvarsområdene er salg og arrangementer. Hun har bachelorgrad i markedsføring fra University of Utah i Salt Lake City, USA og er en ivrig skikjører. De siste årene har hun konkurrert i frikjøringskonkurranser i Norgescupen, Subaru Freeride Series, og Freeride World Qualifier (FWQ) i USA. Det er ikke nødvendig å ringe Lisen når det snør..

 

Mob 934 67 552

lisen@varri.no

Marthe Helgesplass

Varemerkeansvarlig Cascade Designs

 

Marthe bemanner distriktskontoret vårt i Hemsedal. Hun er den i Norge med lengst erfaring med varemerkene under Cascade Designs, og har ansvar for markedsføring, strategi og innkjøp. Cascade gruppen inneholder varemerkene MSR, Therm-a-Rest, SealLine, Platypus, & PackTowl.

 

Mob 934 81 390

marthe@varri.no

Rune Gulliksen

Hege Blix Bernhardsen

Kundeserviceansvarlig

 

Hege er ansvarlig for all kundekontakt i førstelinje på telefon og e-post. Hun erstatter Caroline som er i barselpermisjon fram til høsten 2019. Hege er utdannet innen markedsføring og vil gradvis tre inn i denne rollen i løpet av 2019. Fra og med høsten 2019 fungerer hun som markedsføringsansvarlig for alle varemerker. Hege er nyfrelst friluftsjente med lopper i blodet og vind i håret.

 

hege@varri.no

Mob 970 11 686

Marius Olsen

Marius Olsen

Daglig leder, produkt og salgsansvarlig

 

Marius er en ivrig klatrer og personen som har hatt ansvaret for Petzl og Beal distribusjonen siden 1999. Han har 20 års klatreerfaring og er utdannet Tindevegleder.

 

Mob 926 38 666

marius@varri.no

Ola Dybwad-Olsen

Ola Dybwad-Olsen

Lager og logistikkansvarlig

 

Ola håndterer vareutsendinger og generelt lagerhold. Selv om han er kraftig overkvalifisert for jobben nyter vi og kundene våre godt av et presist, effektivt og ryddig lager.

 

Mob 908 99 098

ola@varri.no

Rune Gulliksen

Rune Gulliksen

Salgs og markedsansvarlig

 

Runes hovedoppgaver er salg og markedsaktiviteter, både for sport, arbeid og redningsmarkedet. Han har bred erfaring fra industri, elektro/maskin og salgsarbeid. Han er genuint tur og friluftsinteressert, med hovedvekt på skikjøring, klatring og generell alpinisme. Rune er derfor å treffe både til fjells og i jobbsammenhenger.

 

Mob 922 51 914

rune@varri.no

Rune Gulliksen

Jørgen Sandbakken

Innkjøpsansvarlig

 

Jørgen er mannen som holder orden på vareinnkjøp fra våre ulike leverandører. Varri er kjent for lite restordre, noe Jørgen kan få æren for. Han er aktiv både til fjells og til skogs, noe som gjør at han kjenner våre produkter godt. Han har lang fartstid fra både butikk og engrosledd i sportsbransjen og bidrar førøvrig med viktig innhold til tenketanken hos Varri AS.

 

jorgen@varri.no

Mob 415 22 123

Rune Gulliksen

Joachim Wille

Logistikk og systemansvarlig

 

Joachim er vårt systemhodet som dykker inn i Matrix når det trengs. Der nede finner han både svaret og løsningen på firmaets behov for systemendring og modernisering. Når han ikke deler raust med sin allmennkunnskap fra ulike bransjer dykker han ned i havet eller lar vinden ta han til vanns eller til fjells.

 

joachim@varri.no

Mob 957 85 480

Rune Gulliksen

Pablo J. Salto Arrufat

Serviceansvarlig og lagermedarbeider

 

Pau er garanti- og serviceansvarlig for alle produkter, samt lagermedarbeider. Han lærte seg norsk på tre måneder og svinger seg rundt når behovet dukker opp, uansett oppgave. I tillegg til å være utstyrt med stor karisma og godhet, er han en irriterende sterk klatrer.

 

pau@varri.no

Mob 911 61 556

 

Rune Gulliksen

David Engeland

Lagermedarbeider

 

Davids hovedoppgave er å sørge for at varebestillinger blir pakket og sendt slik at våre kunder blir fornøyde. Der sindighet og ro møter arbeidskapasitet og presisjon må være Davids mantra. Han er firmaets sterkeste klatrer og sier aldri nei til en treningsøkt.

 

david@varri.no

Mob 450 49 237

Rune Gulliksen

Erik Tordhol

Lagermedarbeider

 

Vi låner Erik på timesbasis da hans primæroppgave er Ambulansefaget. Erik er totalt fryktløs hva gjelder arbeidsmengde og vi har ennå ikke mottatt nok paller og kontainere samme dag for å gjøre Erik motløs. Han er over snittet glad i fjelleventyr i alle former, noe som gjør at han til en perfekt all-rounder.

 

erik@varri.no

Mob 476 14 069